Seguro | Om Seguro
13396
page,page-id-13396,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.8,wpb-js-composer js-comp-ver-4.8.1,vc_responsive

Seguro Management ApS
Amaliegade 28
1256 København K

 

Tlf. + 45 70232325
Mail: mail@seguro.dk

CVR nr.  19557073

 

Vi giver bygninger nyt liv – med respekt for historien.

 

Et af Seguro Management’s hoved fokusområder – som en del af selskabets strategi om medvirken til opkøb og udvikling af ejendomme – er at gennemføre projekter sammen med en nøje udvalgt kreds af private, institutionelle-  og gerne offentlige investorer.

Siguro_logo_blue

 

Seguro Management har 20 års erfaring i udvælgelse, investering, udvikling, renovering og ombygning af ejendomme i Danmark – primært i Storkøbenhavn – og i Tyskland – primært i Berlin.

Seguro Management ApS er stiftet i 1996 af Eskil Peter Lund, der siden 1993 har beskæftiget sig med alle faser indenfor ejendoms- og forretningsudvikling – herunder at identificere investerings-og forretningsmuligheder.

Eskil Peter Lund har i gennem sin karriere været ansvarlig for gennemførelsen af turn arounds, hvor kompetencer inden for ledelse, finansiel optimering, asset management, investorrelationer, salgs management, kontakt forhandlinger, personale ledelse og rekruttering og fastholdelse er kommet i spil.

Alle udviklingsprojekter er blevet fuldført med et stringent fokus på lean organisation, processer og projektet og med en eksekvering, der medfører et langsigtet forretningsresultat til stor tilfredshed hos kunder og investorer.

Med vor egen eksterne gruppe af ingeniører, arkitekter og ikke mindst entreprenører har udviklet og totalmoderniseret mere end 250 boligenheder i Berlin og i Danmark – primært Storkøbenhavn – inden for de seneste 10 år. Vi har også erfaring fra udvikling og udlejning og eller drift inden for kontor, retail og hotel.

 

Seguro Management ApS har deltaget i såvel udviklingen af projektejendomme som i renoveringen af saneringsmodne udlejnings ejendomme samt medvirket i såvel køb og salg af traditionelle udlejnings ejendomme og køb og fra salg af udstykkede ejerlejligheder. Via lokale partnere og samarbejdspartnere, der tillige har erfaring fra planlægning, projektering og udstykning af såvel grunde som udlejningsejendomme i ejerlejligheder dækkes det nødvendige spektrum for at kunne gå ind i dette forretningsområde. Vi har også deltaget i udviklingen af lokalplaner i såvel Danmark som i Tyskland.

 

Vores forretningspartnere er Tamax Properties Advisors GmbH, Berlin og Lotus Equity Group, New York.