Seguro | Project 1
15460
page,page-id-15460,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.8,wpb-js-composer js-comp-ver-4.8.1,vc_responsive

Amaliegade 23-25

Amaliegade 5

Det er en helt særlig mulighed for køb af unik bolig i Københavns ældste bykerne, der nu byder sig. For nu bliver det muligt at erhverve sig en af de historiske lejligheder i de over 250 år gamle palæer Amaliegaarden.

 

Amaliegaarden ligger på adressen Amaliegade 23-25 kun få meter fra Amalienborg. Bygningerne er opført mellem 1750 og 1787 og har senest været benyttet som administrationsbygning for staten. Men nu indrettes
de historiske ejendomme til 35 luksuriøse lejligheder i størrelsen 63 til 238 kvadratmeter.

 

Amaliegaarden rummer alt fra forhusenes store herskabelige lejligheder med rigt dekoreret interiør til mindre lejligheder i de pittoreske havehuse. Alle bygninger i Amaliegaarden er fredet og er derfor fri for ejendomsskat.

Amaliegade 10
3d render 03

De kommende ejere i Amaliegaarden kan sætte sig tilrette i en bolig, der imponerer med sin unikke balance mellem fornem historie og toneangivende, moderne design. For arkitekt Poul Schülein har med sin dristige kombination af klassisk, dansk bygningshåndværk og italienske Boffis minimalistiske æstetik, skabt en helt særlig boligoplevelse.

 

Alle lejligheder bliver smukt restaureret fra gulv til loft, så de fremstår med perfekt balance af historisk charme og høj finish. Badeværelser bliver skånsomt integreret på den oprindelige plans præmisser, og køkkener indpasses som møbler placeret frit i rummet. Overflader på de nye elementer holdes i en behersket materialepalet, der komplimenterer de klassiske gulve, vægge og lofter.