Seguro | Salg
14093
page,page-id-14093,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.8,wpb-js-composer js-comp-ver-4.8.1,vc_responsive
Amaliegade 23-25_forside

Amaliegade 23-25, 1256 Købehavn K

35 LUKSURIØSE LEJLIGHEDER I SJÆLDENT 1700-TALS BYGNINGSVÆRK

 

Det er liebhaveri i særklasse, der nu udbydes i Frederiksstadens mest fornemme gade: Amaliegade. Amaliegaarden er tre sammenbyggede 1700-tals palæer med tilhørende sidefløje.

Særligt bemærkelsesværdigt er det, at der til Amaliegaarden hører den største private have i indre København. Det drejer sig om den tidligere Kongelige Botaniske Have fra 1753. Alle lejligheder renoveres i en blanding af det ypperste i moderne komfort og fredningsmyndighedernes strenge krav om historisk akkuratesse.

 

Amaliegaarden blev oprindelig bygget som private boliger til velhavende borgere. I 1750 opføres det søndre forhus i rokokkostil af hofbygmester Nicolai Eigtved. I 1755 opfører generalbygmester Lauritz de Thurah det nordlige forhus som sin private bolig.

 

Stilen er senbarok med rigt dekoreret facade og voluminøst mansardtag. I 1889 er pladsen blevet for trang og det midterste palæ, tegnet af Joseph Guione, opføres som tilbygning.

Se mereHent prospekt

Amaliegade 26-36, 1256 København K

Lyse og ny istandsatte andelslejligheder på Amaliegade.

Du får herskabelig charme, masser af plads og lækre istandsættelser for alle pengene i disse smukke lejligheder i Frederiksstaden.

Lejlighederne ligger i en smuk ejendom fra 1896 med flot udsmykket facade.

Her er fine pudsede vægge, højt til loftet, lyse askeparketgulve, meget store vinduer og almuelister.

De lyse køkkener fra Køkkensnedkeren byder dig velkommen med enkle linjer og store rolige flader med grebsfri hvide elementer og flot hvid bordplade i Corian.

De lækre badeværelse er stilrent og moderne indrettet med væghængt toilet og brusesæt med i den store bruseniche, som er adskilt fra resten af rummet.

Her er chancen for at blive genbo til Amalienborg, hvor du kan være heldig at se Kronprins Frederik komme cyklende forbi med børnene i Christiania-cyklen.

I Frederiksstaden er du tæt på Kastellets smukke grønne omgivelser, Nyhavn`s charmerende sejlskibe samt klassiske kulturinstitutioner som Charlottenborg og Det Kongelige Teater, og om aftenen lokker Bistro Boheme med lækker mad og vine i særklasse.

Samtidig har du kort afstand til gode indkøbsmuligheder og metroen, der forbinder dig med resten af byen.

Her får du med andre ord en stor, lys og herskabelig andelslejlighed midt i et af Københavns mest smukke og historiske kvarterer.

Forside
fiolgade_3154x1577_added_brightness

Fiolgade 13, 3000 Helsingør

Midt i det historiske centrum af Helsingør indrettes nyistandsatte seniorvenlige lejligheder – de fleste med adgang fra elevator/lift og flere også med egen altan mod syd.

 

Lejlighederne består af den del som sælges som ejerlejligheder og af den del som udlejes i ejendommen Fiolgade 13.

 

Du får en fantastisk charme, masser af plads og lækre istandsættelser for alle pengene i disse lyse lejligheder i historiske centrum af Helsingør.

Se mere

Lejlighederne ligger i en smuk ejendom fra 1796 med flot facade mod Fiolgade og med en nyistandsat og efterisoleret facade med altaner mod syd, der vender mod haven/garden. Fra lejlighederne på 2. Sal vil der være udsigt over det historiske centrum af Helsingør og fra nogle også udsigt til Kronborg og Øresund.

 

Her er fine pudsede vægge, højt til loftet, lyse askeparketgulve og store flotte vinduer.

 

De lyse køkkener byder dig velkommen med enkle linjer og store rolige flader.

 

De lækre badeværelse er stilrent og moderne indrettet med toilet, bademøbel med håndvask og en stor bruseniche. Desuden er der en vaske søjle. Der er gulvvarme i badeværelserne.

 

Her er chancen for at komme til bo i det historiske centrum af Helsingør med alle de charmerende huse, butikker og seværdigheder. Der vil være mulighed for at tilkøbe eller leje p-plads i gården.

 

Samtidig har du kort afstand til gode indkøbsmuligheder i gågaden lige om hjørnet eller i Helsingør Bycenter, der ligger bag ved bygningen. Der er heller ikke langt til Helsingør Station eller Havn, der forbinder dig med København, Nordsjælland og Sverige.

 

Her får du med andre ord en stor, lys og herskabelig lejlighed midt i et af Helsingørs mest smukke og historiske kvarterer.