Historie

Seguro Management er stiftet i 1996 af direktør Eskil Peter Lund. Seguro er latin og betyder sikkerhed. 

Eskil Peter Lund har en baggrund i den finansielle sektor og har stået bag flere succesfulde turn-arounds – blandt andet et computerfirma og hotel Fanø Krogaard, som han moderniserede og i løbet af fire år gjorde til et af Danmarks bedstdrevne hoteller. Det indbragte ham Børsens Gazellepris i 2003, 2004 og 2005.

Seguro Management har altid haft hovedfokus på renovering og modernisering af beboelsesejendomme. Det begyndte med istandsættelse af enkelte ejerlejligheder, men i 2005 blev porteføljen udvidet kraftigt med en konvertering af Daells gamle varehus fra erhverv til beboelse.

I 2005 besluttede Eskil Peter Lund desuden at gå ind på det berlinske boligmarked. Han så et uopdyrket potentiale i den tyske hovedstad og var med til at opkøbe, totalrenovere og videresælger en lang række attraktive lejlighedskomplekser.

Seguro Management har fortsat enkelte lejligheder tilbage i Berlin, men har i Tyskland flyttet fokus til større udviklingsprojekter – eksempelvis BB Tower ved Berlins nye internationale lufthavn.

I Danmark er fokus fortsat på at finde de unikke muligheder og skabe moderne og attraktive boliger. Nogle af de mere opsigtsvækkende projekter pt. er Engstien i Kolding. Her er Seguro Management godt i gang med at totalrenovere og ombygge en ejendom til ca. 50 lejligheder, etablering af sundhedshus samt til- og ombygning af eksisterende daginstitution og kontorer. Og Lynghøj i Nordjylland, hvor Seguro Management har ombygget en efterskole til et moderne bofællesskab midt ud i naturen.