Værdier

Troværdighed – når vi går i gang med et nyt projekt, så lægger vi vægt på en åben og ærlig kommunikationen og realistiske betragtninger over muligheder og endelige resultater. Som investor kan du stole på os under hele projektets tilblivelse og undgå ubehagelige overraskelser.

Commitment – vi har ”hånden på kogepladen”. Det vil sige, at vi engagerer os dybt i alle de projekter, vi går ind i. Fordi vi ikke kan lade være, og fordi vi tror på, at hvis du vil opnå nogle resultater, så er du også nødt til at give noget af dig selv. Det gælder både økonomisk – derfor investerer vi selv i samtlige projekter, vi går ind i. Men også i form af den energi og den tid, du lægger i et projekt.

Sund fornuft – vi har en grundlæggende realistisk tilgang til vores projekter. Vi undgår at opbygge luftkasteller og gøre projektet mere kompliceret, end det er. I stedet fokuserer vi på, hvad der kan lade sig gøre og får ”tingene til at ske.” Vi giver pludselig nyt liv til byggeri, der har stået stille i flere år.

Bæredygtigt fokus – Vi har fokus på at levere bæredygtige løsninger. Det kan eksempelvis være at nedbringe et højt energiforbrug til noget meget lavere og sikre en bedre udnyttelse af pladsen. Eller ved at anlægge grønne frirum i bymiljøer.